Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for køb af varer og tjenesteydelser hos:

Etableret i 2017

Disclaimer 

Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater beskrevet på siden er individuelle og op til den enkelte at opnå. Udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres erfaringer og kan ikke garanteres.

Betaling

Betaling af online kurser, terapi og vejledning foregår via EasyMe betaling med Dankort, Visa/Dankort, internationale kreditkort og MobilePay.

Priser

Alle priser er inkl. 25 % moms.

Konsultationer

Konsultationer i klinikken eller online kan aflyses indtil kl. 8.00 den dag, konsultationen skal finde sted.

Du kan sende en mail på kontakt@hasseris-stressklinik.dk.

Aflyses tiden ikke rettidigt, betales det fulde beløb for konsultationen.

Leveringstid

Adgang til digitale produkter (f.eks. online kurser) leveres via en e-mail, som indeholder et link til adgang.

Leveringstiden for digitale produkter er ca. 10 minutter afhængigt af, hvor hurtigt e-mailen når frem til din mailboks. Du modtager din ordrebekræftelse på e-mail og en yderligere e-mail, som indeholder et link til at tilgå dit online produkt.

Virtuelle produkter (bestilling og betaling af konsultationer online) leveres til den aftalte tid.

Online stressforløbet “Sådan tæmmer du din urhjerne på 6 uger”” 

Du har adgang til kurset i 24 måneder fra købsdatoen. 

Er du ikke tilfreds, refunderer vi pengene inden for 3 dage efter købet. For at tilfredshedsgarantien gælder, må du ikke må kopiere, downloade materialet til din computer eller dele det med andre.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Hasseris Stressklinik. Der ydes dog ikke fortrydelsesret på digitale varer (fx e-bøger, foredrag eller onlinekurser eller fysiske kurser), såfremt du allerede har påbegyndt forløbet.

For tjenesteydelser (konsultationer) løber fortrydelsesretten 14 dage fra din bestilling heraf, medmindre du vælger, at konsultationen skal afholdes inden de 14 dage er udløbet. I dette tilfælde ophører din fortrydelsesret, når du påbegynder konsultationen.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give Hasseris stressklinik meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail til kontakt@hasseris-stressklinik.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst i dette dokument.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Kurser, workshops og arrangementer

Din tilmelding til kurser, workshops og arrangementer er gyldig, når du har betalt første rate (eller det fulde beløb). Det sker automatisk ved din tilmelding.

Hvis du fortryder din deltagelse inden 14 dage før arrangementets start, opkræver Hasseris Stressklinik et administrationsgebyr på 10 % af kursusprisen.

Du kan ikke afmelde dig en workshop, et kursus eller et arrangement, når der er under 14 dage til afviklingen af arrangementet. Du kan dog forære din plads til en anden end dig selv, idet beløbet er betalt. Når der er 14 dage eller under til arrangementets start, kan du derfor ikke længere få pengene retur. Betalingen refunderes ikke, selv om du er forhindret i fysisk fremmøde.

Aflysning eller ændringer i arrangementer

Kurser, workshops og arrangementer afvikles på de oplyste tidspunkter. I tilfælde af ændringer vil du blive orienteret mindst 24 timer forud. I det tilfælde, at Hasseris Stressklinik er nødt til at aflyse et arrangement, vil du få det fulde indbetalte beløb retur.

Persondatapolitik

Læs min privatlivspolitik her.

Ansvarsfraskrivelse

Hasseris stressklinik kan ikke drages til ansvar for andet ifm. konsultationer, salg af varer og tjenesteydelser, end hvad der følger efter gældende relevant lovgivning.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Hasseris Stressklinik. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til:

Forbrugerklagenævnet
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Tlf. 41 71 50 00
email: kfst@kfst.dk
https://www.forbrug.dk/Klagemuligheder/Forbrugerklagenaevnet/Klag-til-Forbrugerklagenaevnet

Standardfortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende

– Til Hasseris Stressklinik
– Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser
– Bestilt den
– Forbrugerens navn
– Forbrugerens adresse
– Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
– Dag

Dine oplysninger er i trygge hænder hos mig!

Tilmeld dig Gro VIP klub. Når du er tilmeldt får du først besked om rabatter, nye forløb og nyheder.