Det store søvnkatalog "Fra søvnig til søvn" til dig, som er stresset.

6 ugers onlinestressforløb
"Meditation, yoga og psykoterapi værktøjer"

Forløbet indeholder 3 moduler:

Forløbet består af 3 moduler på 6 uger

Kom tilbage til en hverdag med overskud og indre ro. Du spare lige nu 40% på din plads på forløbet. Tilbuddet gælder et begrænset antal dage herefter er prisen 999 kr. 

Vil du også gerne i gang lige med det samme? Du kan betale beløbet på engang eller dele betalingen op. Ratebetaling er uden gebyr og renter. Betalingen er 6 rater a’  99,83 kr. pr måned over 6 måneder i alt 599 kr. 

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Modul 1: Kender du dine hormoner?

Modul 2: Meditation, yoga og åndedrættet

Modul 3: Slip mentale blokeringer og opnå succes

Tidligere medlemmers erfaringer med forløbet

Pas på dig selv og din familie

Stress slider ikke kun hårdt på den dig, som er ramt af stress. Det slider i høj grad også på den nærmeste familie, særligt hvis man har børn.

Desværre fyres hver 5. stresssygemeldte medarbejder fra deres arbejdsplads. Det er hårde facts!

Jeg vil gøre mit bedste for at sørge for, at du kommer stærkt tilbage til en hverdag, hvor du både kan passe dit arbejde, familie og dit fritidsliv. Det fortjener du.

Tør du følge din drøm om et stressfrit liv?

✓ Gider du heller ikke komplicerede planer? Online forløbet er nemt, enkelt og virker med det samme. 

✓ Vil du bruge 7 minutter på dig selv om dagen og få masser af energi?

✓ Er du klar over, du kan være den næste, som slipper dine bekymringer, lever livet 110 % og kan gå efter dine drømme?

✓ Er du topmotiveret for en 3 x ugentlig meditation, bodyscan eller yoga i de næste 6 uger?

Tør du forestille dig, at du kan sige ja til alt det sjove og spændende? Uden at frygte, at du er for sensitiv eller bliver slået tilbage til dine ubehagelige stresssymptomer?

Kom tilbage til en hverdag med overskud og indre ro. Du spare lige nu 40% på din plads på forløbet. Tilbuddet gælder et begrænset antal pladser, herefter er prisen 999 kr. 

Vil du også gerne i gang lige med det samme?  Du kan betale beløbet på engang eller dele betalingen op. Ratebetaling er uden gebyr og renter. Betalingen er 6 rater a’  99,83 kr. pr måned over 6 måneder i alt 599 kr. 

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Typiske faldgruber / spørgsmål

Jeg er ikke klar endnu

Uh, jeg kender godt den følelse, at man bare lige have det lidt bedre eller over næste måned. Og ja, så… sker der ingenting.

Sorry to say, vi bliver aldrig 100 % klar til at træffe nye valg.

Man vil altid være usikker og spændt. Med det unikke support system er du aldrig alene, selvom det er online. Se mere om alle de fede support muligheder, du har under hele forløbet her.

Hvorfor skulle det virke for mig?

Du har måske allerede talt med din leder, kollega eller læge, og du har allerede prøvet at ændre nogle ting i din hverdag. Men du har det stadig ikke bedre, faktisk tværtimod! Derfor er det naturligt at tænke, hvorfor det skulle virke for dig?

Dette forløb giver dig viden, så du ved, hvad din krop har brug for, og ikke bare tilfældige stressråd.

Jeg har ikke penge nok

Det er en ærlig sag, at penge kan være knappe, men prøv at tænke på, hvad det koster dig at miste dit arbejde, at være sygemeldt? Jo før du får den rette hjælp, kan du komme tilbage til et liv, hvor du glæder dig til at se dine kollegaer, til en hyggeaften med din partner eller til sjov leg med børnene, i stedet for at være træt, uoplagt eller irritabel.

Du kan altid spørge, om din arbejdsplads vil betale for forløbet. Det er en god investering for dem at passe på deres gode medarbejdere.

Jeg kommer aldrig til at bruge det, når det foregår online

Det kan man godt komme til at tænke, og jeg forstår godt hvorfor! Derfor bliver du som medlem omkranset af et support-system. Det betyder, at du aldrig er overladt til dig selv under forløbet.

Support 360

Jeg tilbyder et unikt support -system, så du hele tiden kan føle dig i trygge hænder.
Her kan du se support-systemet, som støtter dig gennem hele forløbet.

Moduler

Modulerne er bygget, så du ikke kan tage noget i en forkert rækkefølge. Men jeg sender dig en velkomstmail med vejledning.

Lydfiler

Alt materialet er indtalt som lydfiler. Det kan ofte være en god hjælp, når man er stresset, hvor koncentrationen til at læse kan svigte.

Professionel guide

Alle meditationer er guidede, så du skal ikke bekymre dig om at gøre noget forkert. Du skal bare læne dig tilbage og lade roen sænke sig, så du kan mærke forbindelsen til dig selv.

Yogavideoer

Yogavideoerne er særligt udviklet til dig med stress. For hård yoga kan aktivere vores stressrespons, derfor er der fokus på blid, afspændende yoga, som vil forny din energi. Det er enkle guidede sessioner, og du behøver ikke at have kendskab til yoga eller være specielt smidig.

Mailsupport

Du får selvfølgelig hjælp til at navigere inde i kurset, hvis du har brug for det, eller hvis noget teknisk driller, så kontakter du os direkte på kontakt@hasseris-stressklinik.dk

Gratis & Bonus

Når du har købt adgang forløbet, så har du adgang til følgende:

Bonus

Du er velkommen i vores fællesskab på facebook, hvor du kan få svar spørgsmål og møde andre.

Det gode fællesskab er i fokus i gruppen.

Gratis-booster

Jeg sender dig tema- booster på e-mail.

✓ Slip dine bekymringer med 3 simple teknikker
✓ Sådan sætter du grænser uden at føle skyld
✓ 3 måder at være en god forælder på, når du er stresset
✓ Inspiration til det gode liv

 

Det vil give dig det sorte bælte til at blive stressfri.

Hvad er typiske stresssymptomer?

Er et online stresskursus noget for dig?

Er du sygemeldt?

Stresskurset er for alle, også dig som er sygemeldt.

Modulerne er delt op, så det er tilpasset din situation, uanset om du er sygemeldt med stress af lægen, eller du selv føler dig stresset.

Jeg vil gøre mit bedste for du får en tryg behandling.

Hvorfor har jeg fået stress?

Måske tænker du, “hvorfor har jeg fået stress” For at beskrive det enkelt, er det som en bankkonto. Hvis du har en stor opsparing, går der længe, før du vil mærke noget til dårlige tider. Hvem ved, måske er din opsparing så stor, at du aldrig kommer til at mærke noget som helst dårligdom, fordi du simpelthen er i overflod.

Det kunne være skønt, men det er desværre ikke virkeligheden for de fleste af os. Når vi begynder at trække i minus, mærkes det måske kun en lille smule. Banken sender måske en notifikation, eller du modtager et opkald i ny og næ for at oplyse dig om dit overtræk. Du låner lidt mere og lidt mere.

Men en dag siger banken stop, nu kan du ikke låne mere.

Du går måske og tænker ”Hvordan det kunne ende her, hvordan kunne jeg trække så meget i minus?” Nu skal du finde ud af, hvordan du betaler gælden tilbage. På samme måde fungerer din krop. du kan ikke trække uanede veksler på den. En dag siger den stop eller taler med meget hårde og høje ord. Ofte går det hurtigere med at bruge energien eller pengene, end det gør at betale dem tilbage.

På kurset lærer du at lægge et energibudget, så du lærer at økonomisere din energi og få sat ind på opsparingen. Du kan begynde skridt for skridt at genvinde dit overskud, så du kommer i plus. Det er ikke fordi, du ikke må have det travlt, men vi skal lære vores indre balance at kende.

Hvornår har vi hævet over?
Hvornår er det tid til at sætte noget ind på kontoen igen?
Og hvordan får jeg tanket mig selv op bedst muligt? Ganske enkelt skal vi skrue op for omsorgen til os selv, både i krop og sind

Hvordan kommer du i gang?

Du får adgang med det samme

Så snart du har købt adgang til online kurset, vil du modtage en e-mail i din indbakke, som giver dig nem adgang til hele forløbet. Du bestemmer selv, hvornår du vil gå i gang, og du kan komme igennem forløbet i eget tempo.

Kom tilbage til en hverdag med overskud og indre ro.Du sparer lige nu 40% på din plads på forløbet. Tilbuddet gælder et begrænset antal pladser, herefter er prisen 999 kr.

Du kan betale beløbet på engang eller dele betalingen op. Ratebetaling er uden gebyr eller renter. Betalingen er 6 rater á 99,83 kr. over 6 måneder i alt 599 kr.

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Tilmeld dig min email liste