Stress

Stress er meget individuel. Der kan være mange forskellige årsager til, at du er stresset, og symptomerne varierer fra person til person.

Overordnet handler det om at være udsat for et større pres, end der er ressourcer til. Derfor vil det have høj prioritet at få elimineret kilden til stress, hvis det er muligt.

Hvis årsagen til stress primært er af en mere følelsesmæssig karakter, vil vi arbejde med emotionelle redskaber til at bringe dig tilbage i balance.

Derudover vil vi også arbejde aktivt med at aktivere dit parasympatiske nervesystem, så du får mere indre ro, mindre tankemylder og bedre søvn.  

Hasseris Stressklinik | Elisabeth Sophia | Du fortjener et liv med overskud

Forestil dig, hvordan livet ville være, hvis....?

Du må gerne tillade dig selv at invitere lethed og overblik ind i dit liv.

I Hasseris stressklinik arbejder jeg både med mental sundhed, fysiske sundhed og praktiske værktøjer i din hverdag.

Har jeg stress?

Mange mennesker tror, man kun er stresset, fordi man har travlt. Men der er mange årsager til stress. Derfor kan du sagtens føle dig stresset, selvom du ikke arbejder 50 timer om ugen.

Mange klienter oplever stress pga.:

Hasseris Stressklinik | Elisabeth Sophia | Du fortjener et liv med overskud

Livsbegivenheder som dødsfald blandt de nærmeste, ensomhed, flytning, økonomi eller graviditet, fødsel og forældreskab er noget, der sætter vores biologiske og psykologiske ressourcer på prøve. 

Sammen undersøger vi årsagen til, at du er stresset. Derfra får du en skræddersyet plan tilbage til et liv i balance. 

 

Modtag inspiration i nyhedsbrevet

Nyhedsbrevet er til dig, der gerne vil lære mere om dig selv, om stress og om at være sund i både krop og nervesystem. Tilmeld dig her for at modtage e-mails fra Hasseris Stressklinik ca. en gang om ugen. Din e-mail er i trygge hænder, og du kan til enhver tid afmelde dig.