Stress

Stress er meget individuel. Der kan være mange forskellige årsager til, at du er stresset, og symptomerne varierer fra person til person.

Overordnet handler det om at være udsat for et større pres, end der er ressourcer til. Derfor vil det have høj prioritet at få elimineret kilden til stress, hvis det er muligt.

Hvis årsagen til stress primært er af en mere følelsesmæssig karakter, vil vi arbejde med emotionelle redskaber til at bringe dig tilbage i balance.

Derudover vil vi også arbejde aktivt med at aktivere dit parasympatiske nervesystem, så du får mere indre ro, mindre tankemylder og bedre søvn.  

Hasseris Stressklinik | Elisabeth Sophia | Du fortjener et liv med overskud

Forestil dig, hvordan livet ville være, hvis....?

Du må gerne tillade dig selv at invitere lethed og overblik ind i dit liv.

I Hasseris stressklinik arbejder jeg både med mental sundhed, fysiske sundhed og praktiske værktøjer i din hverdag.

Har jeg stress?

Mange mennesker tror, man kun er stresset, fordi man har travlt. Men der er mange årsager til stress. Derfor kan du sagtens føle dig stresset, selvom du ikke arbejder 50 timer om ugen.

Mange klienter oplever stress pga.:

Hasseris Stressklinik | Elisabeth Sophia | Du fortjener et liv med overskud

Livsbegivenheder som dødsfald blandt de nærmeste, ensomhed, flytning, økonomi eller graviditet, fødsel og forældreskab er noget, der sætter vores biologiske og psykologiske ressourcer på prøve. 

Sammen undersøger vi årsagen til du oplever at det er svært at få dine stresssymptomer til at slippe, så du kan føle dig hel igen. 

 

Tilmeld dig Gro VIP klub. Når du er tilmeldt får du først besked om rabatter, nye forløb og nyheder.